Paps en ik
Image is not available

Alledaagse wijsheid

Allebei net gescheiden, opeens tijd voor van alles en een onbedwingbare neiging om chocola te maken van de wereld. Een aanval van zingeving? Ja misschien, maar zo begon het dus. In kaart brengen van wat er nu wel en niet werkte en van daaruit op reis. Nu zijn we hier, acht jaar en zes boeken verder.

Met Alledaagse wijsheid willen we een basis bieden voor constructieve oplossingen voor de uitdagingen waar deze tijd ons voor stelt. We doen dit met een nieuwe benadering van stress-management, self-management en leiderschap. De basis hiervoor bestaat uit zes boeken. Op grond hiervan hebben we een aantal trainingen ontwikkeld voor verschillende doelgroepen.

Voor ons is het een heuse ontdekkingsreis geweest, die ook telkens gepaard ging met nieuwe in- en vergezichten. Wij hebben er veel van geleerd en daar willen we je graag in meenemen. Dat houdt in: jij aan het roer, vrij om telkens datgene te doen wat je het liefste is en dat op een ethisch verantwoorde wijze. Vrij ook wat er zich aan je voordoet zo goed mogelijk aan te gaan en de anderen daarin mee te nemen. Zonder onnodige vervreemding en stress, en met dankbare anderen die jou vertrouwen en waarderen als extra uitkomst.